| Gidiyorum!!!!!!!!.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
**ecem** Moderatör
Mesaj Sayısı : 393 Yaş : 29 Nerden : ArdmN KaLbinDen (= İş/Hobiler : ArDamLa İLqiLi HerSey Lakap : ShekER ArdaCı :) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Gidiyorum!!!!!!!!.. Salı Ağus. 12, 2008 3:07 pm | |
| Eda 1 kere oldu nese dedim 2. oldu gördüm neyse dedim ama bu üçüncü uğraşıp didindiğim 470 lerdeydi bn puanım yöneticisin die bütün msjlarımı silmişsin 370 e inmiş senden hiç beklemezdim daha fazla duramam bu sitede yeter artık HAKSIZLIĞA hiç tahammülüm yok snden fazla mesajım var diye seni geçtim diye içten içe bi fesatlık duydun bana sürekli gördüğün mesejları sildin dimi farketmiyceğimi sandın dimi al snn olsun bütün mesajlarım herşeyim madem istediğim buydu bende gidirim!!!!!!!!!
Tabii arkadaşlarımla beraber!.. yazıklar olsun senden beklemezdim!.. | |
|
| |
çağla
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Salı Ağus. 12, 2008 3:08 pm | |
| ecem deme kgidiyosun bende gidiyoru msen olmassann........................... | |
|
| |
melis-ecem
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Salı Ağus. 12, 2008 3:09 pm | |
| demek gidiyorsun kankam bende gidiyorum sen söledin bu siteyi bana seni kırmamak için duruyodum şu berbat sitede bende gidiyorum! | |
|
| |
**ecem** Moderatör
Mesaj Sayısı : 393 Yaş : 29 Nerden : ArdmN KaLbinDen (= İş/Hobiler : ArDamLa İLqiLi HerSey Lakap : ShekER ArdaCı :) Kayıt tarihi : 06/08/08
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Salı Ağus. 12, 2008 3:13 pm | |
| teşekkürler arkadaşlar arkamda olduğunuz için bende bu siteyi sevmiştim.. Bu site için bişeyler yapmaya çalışıyordum.. Herkese sölüodum.. Üye olun die nerdese yalvarıodum.. Sen bu emeklerimi boşa çıakrmaya yaradın YARAMAZ bencede adın gibi Hiç bi işe YARAMAZ sın hep haksızlık yapmaya devam et sen çünkü biz olmucaz biz olmadanda devam edebilirsinn!!.. | |
|
| |
**ecem** Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Salı Ağus. 12, 2008 3:14 pm | |
| Ve ve ve.. Ayrıca bnm yazdığım bisie konuya fln anında cvp yazardın şimdi noldu suçlusun die bisi yazamıosun dimi!!!!!!!!!! yazıklar olsunn sana.. | |
|
| |
yaramaz Admin
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 27 İş/Hobiler : Müzik-Pc-Tv Lakap : PaSaKlI Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Çarş. Ağus. 13, 2008 11:29 am | |
| ben silmedim valllahide bllahide ben silmedim vallahi kızm niye siliyim ki hemde ben tatile gittimm king dimi ah king ah!! vallaha billaha ben silmedim.. | |
|
| |
**ecem** Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Çarş. Ağus. 13, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
slipknot Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Perş. Ağus. 14, 2008 4:25 pm | |
| ednın üyeliğinden girmiştir kızım eda yapmaz böle bişee | |
|
| |
**ecem** Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Cuma Ağus. 15, 2008 6:03 pm | |
| | |
|
| |
**ecem** Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Cuma Ağus. 15, 2008 6:03 pm | |
| | |
|
| |
slipknot Moderatör
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. Çarş. Ağus. 20, 2008 8:54 am | |
| bu site sen olmadan olmas kii kzxım | |
|
| |
yaramaz Admin
Mesaj Sayısı : 313 Yaş : 27 İş/Hobiler : Müzik-Pc-Tv Lakap : PaSaKlI Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Gidiyorum!!!!!!!!.. C.tesi Ağus. 30, 2008 2:15 pm | |
| ewwet ben yapmadım onda bi şifre çözücü var adı keyloger onunla girip şifremi öğrenebilir biliyo musun sen?? bana boşuna kızıyosun vallahada billahada ben silmedim senin mesajlarını... | |
|
| |
| Gidiyorum!!!!!!!!.. | |
|